YARDIM HİZMETLERİ

Hayırlar Vakfı ve Derneği, Kur’an-ı Kerim de “Âmilîn” olarak tarif edilen, zekat ve sadakaları “zenginden gönül rızasıyla alıp fakire gönül incitmeden verme” görevini yerine getirme gayretindedir.
Vakıf ve Derneğimiz, Hayırlar Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda okuyan 150 öğrencimizin barınma, yeme-içme ve eğitim ihtiyacını karşılamaktadır.
Hayırlar Vakfı ve Derneği, maddi imkanı yetersiz olan Üniversite öğrencilerine burs vermekte; ayrıca Hayırlar Kız Kur’an Kursundan mezun olan öğrencilerin ihtiyaç sahibi olanlarına Orta Öğretimden başlayarak Üniversiteyi bitirinceye kadar destek olmaktadır.
Hayırlar Vakfı ve Derneği, titiz bir araştırmayla tesbit ettiği fakir ailelere aylık düzenli olarak temel ihtiyaç ve gıda maddeleri temin etmekte ve nakdi yardımda bulunmaktadır. Özellikle Ramazan Ayında muhtarlarla işbirliği yapılarak ihtiyaç sahibi ailelerin evine reklamsız gıda paketleri gönderilmekte ve muhtaç durumda olanların minnet altında kalmamalarına özen gösterilmektedir.
HAYIRLAR VAKFI ve DERNEĞİ; Yönetim Kurulu Üyeleri, Hizmet Personeli ve Gönüllü Ekibiyle ortaya koyduğu bu faaliyetlerle, hizmetlerini gerçekleştirmektedir.